Klub Pelaburan Sedunia sing Diintegrasi Kanggo Cryptocurrencies Utama

Saiki Ing Fase Sale Pribadi

Tanggal Pre-Sale Bakal Diumumake

Phase 1 Pre-sale paling murah: $ 0.90

Phase 1 ICO Starting Price: $ 1.00

Prakawis Bitdollar Fund

BITDOLLAR FUND minangka dana investasi tokenisasi pertama ing donya sing dikelola sacara kolektif dening para pamuhunan. Kontribusi komunitas ora diwatesi kanthi tandha sekunder, sing ngidini para pemegang saham dadi bagian saka manajemen dana lan biaya kinerja. Dana njupuk tampilan investasi jangka panjang lan dhasar, kanthi fokus ing Nokia Chitencies.

wewaler: Ana risiko mundhut banget ing investasi cryptocurrency amarga tingkat volatilitas banget, mung menehi risiko apa sampeyan bisa mbuwang. Mangga dileksanakake dhewe utawa takon marang profesi investasi sadurunge nemtokake investasi.

PENGURUSAN ASETET NETWORK sing DIDANGGAL

Bitdollar Fund minangka model dana anyar sing inovatif sing menehi hadiah marang para investor adhedhasar sumbangane kanggo masarakat

Minangka dana sing dikelola sacara kolektif, penting manawa para investor bisa menehi ide karo komunitas Bitdollar Fund, supaya ide sing paling apik kanggo nggayuh ndhuwur, keputusan alokasi sing apik bisa ditindakake nalika pemilihan, lan ngasilake sing unggul bisa digayuh. Kanggo nggampangake dialog iki, para investor sing menehi kontribusi kanggo masarakat diganjar karo Crypto Pro (CPRO), tandha sekunder Dana, uga ngidini para pemegang saham dadi bagian saka manajemen dana lan biaya kinerja dana. CPRO mung bisa entuk lan ora bakal adol langsung lan ditanggepi Dana kasebut. Penting kanggo elinga yen kontributor konten bisa diwenehi ganti rugi kanggo nyedhiyakake konten sing berkualitas, preduli saka jumlah token utami, Bitdollar (BTD), sing diduweni dening kontributor. Ringkesan proses Dana Bitdollar bisa dideleng ing ngisor iki:

Kanggo katrangan sing luwih jero babagan proses Bitdollar Fund, ora priksa tautan ing ngisor iki:

COMPITITION BITDOLLAR

Ngendi kriptugu mata uang dhisikan dhisikan ana ing Bitdollar (BTD)?

Sanajan Bitdollar Dana minangka dana pangurus sing kawitan bebarengan ing donya kanthi pemilihan tahunan kanggo ngetrapake komponen lan alokasi, komponen awal cryptocurrency saka Dana dipilih dening pendiri. Persentase sing disetujoni kanggo saben komponen cryptocurrency inti ing negara awal dipilih kanggo nggambarake kekuwatan dasar jangka panjang saka saben cryptocurrency. Mangga mirsani kita kertas putih kanggo katrangan luwih.

Kanggo sing anyar karo cryptocurrencies lan bingung karo kabeh pilihan, Bitdollar (BTD) bakal dadi pilihan sing gampang amarga wis ngandhut cryptocurrencies sing paling apik sajrone basis jangka panjang, dhasar. Salajengipun, uga menehi bali ing sing ora ana hubungane karo cryptocurrencies dening kalebu cryptocurrencies sing aset-digawe, kayata dening emas lan lenga. Ngasilake sing ora dikarepake iki dimaksudkan kanggo ngurangi keruwetan, sing kuwat dibandhingake pasar finansial liyane lan kerep banget angel banget kanggo investor cryptocurrency anyar kanggo nangani.

TINDAKAN UTAWA TUTUP

Kabeh investor kudu ngeling-eling tujuan 4 ing ngisor iki nalika mbiji konten lan swara

PROSES KOMUNITAS & PILIHAN

Proses komunitas Bitdollar Fund, bebarengan karo budaya sing negesake kejujuran intelektual lan andhap asor, bakal dadi kunci kanggo nggampangake enggo bareng ide paling apik ing antarane para investor, sing bakal nggawe keputusan sing apik lan ngasilake sing unggul.

Proses pemilihan bakal ditindakake saben wulan, kanthi pemilihan kuartal kaping pisanan 3 nemtokake alokasi dana non-inti saka dana uga milih komponen komponen inti anyar dana ing dana kanthi format sing nyenengake lan gaya turnamen. Ing waktu kalender pungkasan saben taun, pamilihan taunan utama Dana bakal ditindakake, sing bakal nemtokake komponen inti Dana uga persentasi peruntukan kanggo saben komponen.

Ringkesan babagan komunitas Bitdollar Fund lan proses pemilihan bisa ditampilake ing ngisor iki:

BITDOLLAR FUND APP

Fitur sing dirancang saka aplikasi seluler Bitdollar Fund

akun

Deleng imbangan sampeyan saka Bitdollar (BTD), kanthi aset cryptocurrency sing ndasari, lan token basis Ethereum liyane kayata Crypto Pro (CPRO). Deleng kinerja finansial lan nyetel fitur setelan akun kayata mriksa mriksa latar mburi KYC / AML.

prices

Deleng prabédan lan grafik saka sembarang cryptocurrency, uga pranala menyang warta sing ana ing cryptocurrency. Sampeyan uga bisa milih kanggo ndeleng daftar cryptocurrencies sing disimpen.

News

Deleng berita utama ing saindenging jagad sing relevan karo cryptocurrencies, uga artikel saka anggota komunitas Bitdollar Fund.

Rembug

Perdebatan dhasar karo kanca Bitdollar (BTD) karo kanca, utawa mung browsing forum kanggo sinau luwih lengkap. Wong-wong sing pengalaman ing lapangan bisa ngasilake reputasi kuwat ing komunitas lan entuk CPRO kanthi menehi analisa dhasar sing apik babagan cryptos utama.

Videos

Watch top video saka investor Bitdollar (BTD) babagan analisis dhasar, utawa nonton video pendidikan babagan cryptocurrencies, blockchain, dagang, lan masalah keuangan sing gegandhengan karo.

Pilih

Pilih swara ing pemilihan dana Bitdollar Fund taunan utawa pamilihan seprapat kanggo komponen cryptocurrency non-inti dana.

Dadi bagéan saka dana kawitan sing dikelola bebarengan kanthi kawitan ing donya

NickMB3

Nick Kitcharoen

Pendiri & CEO


Nick nduweni katresnan kanggo pasar finansial lan dadi pengusaha ing jantung. Dheweke nduweni pengalaman gabungan ing 15 taun ing finance perusahaan (biasane ing kapasitas peramalan, perencanaan, lan analisis) lan dagang ing pasar finansial, kanthi manual lan sacara algoritma. Paling anyar dheweke dadi kepala Acumen Algorithms LLC, a Commodity Trading Advisor (CTA), nanging wis terus fokus ing Bitdollar Capital. Pak Kitcharoen nduweni gelar sarjana ing bidang ekonomi saka Universitas Michigan lan MBA ing finance saka Universitas Cornell.

Nataliia Sytai

Nataliia Sytai

Pendhiri & Kepala Teknisi Teknologi


Nataliia minangka profesi IT profesional sing nggawa pengalaman 15 taun menyang tim, paling anyar dadi Engineer Jaringan kanggo Google. Dheweke uga melu riset lan pembangunan (R & D) karo Google fokus ing engineering network. Nataliia nduweni semangat kanggo teknologi, lan bakal mimpin kabeh upaya pangembangan teknologi ing mangsa kanggo Dana. Ms. Sytai nduweni gelar sarjana ing bidang ilmu komputer saka Universitas Teknik Nasional Ukraina.

Henry Avery

Henry Avery

Pendhiri & Kepala Operati


Henry minangka pimpinan pangembangan bisnis sing wis tuntas ngenali lan ngenali kemitraan pemasaran lan prodhuk kemitraan kanggo ningkatake wilayah wilayah lan mbangun pipa dodolan, nggarap perusahaan kaya Oracle ing sasi kepungkur. Sadurunge karir pangembangan bisnis, Henry nduweni karir ing bidang keuangan, kang kalebu peran ing sales and trading, merger lan akuisisi, audit, konsolidasi perusahaan, lan perencanaan keuangan. Pak Avery nduweni gelar Sarjana ing finance saka Morris Brown College lan MBA ing finance saka Universitas Cornell.

Kent Schmeckpeper

Kent Schmeckpeper

Pendhiri & Kepala Marketing Officer


Kent ngluwihi pengalaman layanan keuangan 20 kanggo tim. Paling anyar, Kent minangka SVP Operasi Produk lan Pemasaran Meridian-IQ, wiwitan FinTech, lan pemasok data penjualan lan pemasaran ing penasehat keuangan. Kanggo akeh kariré, Kent melu marketing marketing lan pengembangan produk ing perusahaan jasa keuangan utama kayata Jackson National Life, Dana INVESCO, Manajemen Kelembagaan PNC, lan Accenture. Pak Schmeckpeper nyekel loro MBA lan Bachelor ing bidang ekonomi saka Universitas Michigan.

KAMUS ADVISORS

Simon Cocking
ICO Advisor, Europe
Jen Buakaew
ICO Advisor, Asia & Australia
Simon Choi
ICO Advisor, Legal
Yuko Nakatsumi
ICO Advisor, Japan
Chip Poncy
ICO Advisor, Compliance (Ex-US Treasury Official)
Robert Alexander
ICO Advisor, Branding & Social
Lucas Cervigni
ICO Advisor, Amerika Latin
Thais Targinno
ICO Advisor, Brazil
John Poncy
ICO Advisor, Compliance & Strategy
Savio Gomez
Penasihat ICO, Strategi

MILESTONES

Idea Ditembusi & Pendiri Dibentuk

Ngembangake konsep lan tim sing tepat kanggo nglakokake. Entitas perusahaan sing diadegake lan mutusake penasihat lan mitra strategis. Pungkasan versi kertas putih lan situs web ICO, uga pembangunan kanggo kabeh kontrak cerdas.

Read More

Januari - Mei 2018

Dhasar Kontrak BTD Dhisikan sing dirilis ing Jaringan Ethereum

BTD Smart Contract dirilis ing Ethereum Network. Promosi ICO dadi urip, akun media sosial dadi aktif, lan introduksi kanggo komunitas cryptocurrency sing ono ing saben wong bisa diwiwiti.

Read More

Juni 2018

Promosi & Pengembangan Terusake

Lanjutan promosi ICO. Perencanaan luwih lanjut babagan pangembangan portal investor, komunitas online, kemampuan voting terpadu, lan aplikasi seluler bakal ditindakake.

Read More

2018 Juli - 2019 Februari

Kertas Putih 2.0 & Secondary Token

Kertas kertas nomer loro utama sing dirampungake karo token sekunder, CPRO, lan struktur kontribusi komunitas basis insentif.

Read More

Februari - September 2019

Diwiwiti Pribadi Bitdollar

Penjualan pribadi BTD eksklusif diwiwiti. Kabeh token 20 yuta sing kasedhiya ing pre-sale, utawa 20% saka total sing kasedhiya ing Phase 1, bakal didol kanthi pribadi kanthi dhasar undhangan. Minimal investasi $ 100,000.

Read More

Oktober 2019

Presiden Bitdollar Miwiti 2020 Awal

BTD Presale diwiwiti. Bakal ana nganti 20 yuta token, utawa 20% saka total sing kasedhiya ing Phase 1. Minimal investasi $ 1,000

Read More

Awal 2020

Phase 1 Of ICO Miwiti 2020 Awal

Penjualan ICO rutin Token diwiwiti (Fase 1) wiwit rega $ 1 saben Token. Rega bakal munggah sen 5, utawa $ 0.05, sawise saben minggu adol wis larang, kanthi rega pungkasan ing $ 1.10 sawise minggu adol minggu 3. Minimal investasi 0.2 Ether.

Read More

Awal 2020

Bitdollar Didhaptar ing Bursa

Phase 1 ICO mungkasi. Token bakal didhaptar ing ijol-ijolan sanalika bisa. Perusahaan akuntansi utama bakal nindakake audit umum dana ICO.

Read More

Mid 2020

Sabanjure Fase ICO Wiwitan

Phase 2 utawa 3 saka Token Sale diwiwiti sawise Token didhaptar ing ijol-ijolan. Versi platform komunitas beta diluncurake. Promosi saka Dana lan entitas kanggo masarakat umum.

Read More

Mid 2020

Pemilihan Dana Tahunan Pisanan Dianggo

Pemilihan dana taunan pisanan diwiwiti. Sing duwe Token sacara kolektif bakal milih komponen Dana lan persentasi persentase kanggo saben wong.

Read More

November - Desember 2020

Pemilu Kuartal Pisanan Diendhani

Pemilu dana dana saben wulan diwiwiti. Investor bakal mutusake milih persentasi dana persentasi kanggo komponen non-inti, lan bakal milih calon calon inti 8 inti minangka tambahan dana ing pemilihan taunan.

Read More

Pisanan Quarter 2021

Pemilu Kuartal kaping loro bakal dicekel

Pemilu Dana kaping telune kaping pisanan diwiwiti. Investor bakal mutusake milih persentasi dana persentasi kanggo komponen non-inti, lan bakal milih calon calon inti 4 inti minangka tambahan dana ing pemilihan taunan.

Read More

2021 nomer loro

Pemilu Kuartal kaping telu digawa

Pemilu Dana kaping telune diwiwiti. Investor bakal mutusake milih persentasi dana persentasi kanggo komponen non-inti, lan bakal milih calon calon inti 2 inti minangka tambahan dana ing pemilihan taunan.

Read More

Katelu Suku 2021

Pilkada Dana Tahap Kapindho Dijupuk

Pemilu dana taunan kapindho diwiwiti. Sing duwe Token sacara kolektif bakal milih komponen Dana lan persentasi persentase kanggo saben wong.

Read More

Papat Quarter 2021

Sakteruse Pemilu Kuartal & Pemilihan Tahunan

Pamilihan saben wulan lan taunan rutin, uga mbalekake maneh. Promosi saka Dana lan entitas kanggo masarakat umum.

Read More

2022 -2030

Diwasa Sale Telu Bilangan

Penjualan Token mungkasi yen pasokan maksimal Token 7 milyar durung dicapai.

Read More

Desember 2030

Tetep ana ing TOUCH

Tindakake kita ing media sosial kita

Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

youtube

BitcoinTalk

Duwe pitakon babagan Bitdollar Fund?

Ndeleng FAQ ing ngisor iki

FAQs

Deleng pitakonan sing paling sering kita ajak

Dana sing dikelola sacara bebarengan minangka dana sing dikelola bebarengan dening investor liwat pemilihan utawa pemungutan suara. Transparan teknologi blockchain mbisakake perdamaian yen ngerti yen kabeh investor bakal duwe jumlah daya sing tepat miturut jumlah token sing ditahan.

Cara liya kanggo mikir konsep iki yaiku minangka klub investasi donya kanthi hak pilihan sing sampurna utawa entuk sampurna ing pamrentah investasi. Umumé, klub investasi minangka lokal lan nalika pamrentah investasi mesthine ditemtokake dening klub sacara sakabate, pancen pancen ditindakake dening pimpinan klub.

Sampeyan pancen bisa, nanging sampeyan uga kudu ngimbangi komponen inti saben komponen lan non-inti saben wulan. Nalika sampeyan nandur modal karo kita, sampeyan ora perlu kuwatir bab kabeh sing. Kajaba iku, sampeyan ora bakal entuk manfaat saka sembarang premi pasar liwat nilai aset sing ndasari Dana. Pungkasan, sampeyan ora bakal bisa nyedhaki seneng-seneng dadi bagian saka komunitas kita, menehi pendapat, entuk kawigaten, mbantu wong liya, lan dadi bagéan saka bab sing anyar sing durung tau rampung. Mugi-mugi sampeyan badhe gabung!

Dana Bitdollar bakal duwe biaya manajemen 2% saben taun lan biaya kinerja 5% saben taun. Yen wis suwe lan kita entuk luwih akeh aset ing manajemen liwat fase ICO sakteruse, kita ngrancang nyuda biaya manajemen nganti kurang 1%. Tujuane ora kanggo nggedhekake bathi kanthi operasional, nanging kudu ngoptimalake regane duwit (utawa premium pasar) kanthi nambah banding lan popularitas ing saindenging jagad.

Bitdollar Fund iku perusahaan sing kadhaptar ing Kapuloan Cayman.

Sakabèhé, kita arep nyedhiyani kejelasan komunitas cryptocurrency kanthi nuntun analisis dhasar lan nyepetake riset, nalika ing wektu sing padha nyedhiyakake titik akses sing luwih aman kanggo investor anyar. Kita kepengin dadi organisasi sing ndadekake cryptocurrency menyang masyarakat kanthi cara sing tanggung jawab, kanthi nyederhanakake pilihan awal sing bakal dipilih kanggo milih, lan uga nyediakake sumber daya masyarakat lan pendidikan kanggo sinau saka babagan kanggo miwiti. Kita uga ngarep-arep dadi institusi dipercaya, dihormati, lan langgeng pasar cryptocurrency sing bakal mbantu "ngaturake diri" kripto yen bakal nyoba kanggo nglindhungi investor saka investasi sing ora becik ing basis dhasar kanthi nyekel organisasi-organisasi kasebut tanggung jawab lan nglakoni apa sing perlu amarga rajin tumrap dheweke.

Sajrone Phase 1 (2019), kita ngupayakake pasar Bitdollar Fund menyang komunitas cryptocurrency lan keuangan, sing target sing wis duwe pengalaman ing cryptocurrency utawa keuangan. Ing taun 2020 lan luwih, kita duwe luwih akeh babagan pendekatan iklan pasar massa target target millennial sing ora duwe pengalaman ing babagan cryptocurrency utawa investasi / keuangan.

Ing istilah merek kita, kita arep beda karo wong liya. Kapisan lan utamané, kita kepéngin jeneng lan logo sing apik, khusu, lan gampang dieling-eling (sing kanggo sawetara alasan aneh katon langka ing crypto). Ora mung kita pengin ditanggap minangka futuristik utawa inovatif kaya wong liya ing industri, nanging kita uga pengin dianggep minangka youthful, cool, lan mewah supaya bisa nggawa cryptocurrencies luwih mainstream. We are confident that we have vision vision and team in place necessary to accomplish this.

Bitdollar Capital yaiku perusahaan manajemen, utawa administrator, saka Bitdollar Fund.

Ya, kita bakal ngetokake dana 2nd, ICO Innovation Fund, utawa Dana i2, ing taun sabanjuré. Minangka kasus karo Bitdollar Fund, Dana i2 bakal dadi dana sing dikelola bebarengan, nanging wektu iki fokus investasi bakal dadi investasi ICO inovatif. Cryptocurrency kanggo i2 Fund bakal iCash lan bakal dadi cara sing luwih aman kanggo sing anyar kanggo cryptocurrencies kanggo entuk infeksi kesempatan investasi ICO.

Bitdollar Capital intends dadi daya kanggo apik ing pasar cryptocurrency dening nyedhiyakake kajelasan bab cryptocurrencies biru chip lan ICOs, mulane ngurangi jumlah investasi sing apik digawe amarga daya investasi kanthi konsensus. Bitdollar Capital ora ngidini dadi pabrik dana sing dimotivasi dening entitas operasional lan luwih seneng fokus marang dana ngrancang 2 kanthi ngelola wong kanthi apik.

Indeks Bitdollar minangka ukuran negara saiki saka komponen kriptocurrency inti Dana sing diwatesi dening kapitalisasi pasar lan triwulan ulang. Hasil sing dipengini kanggo indeks kasebut yaiku kanggo menehi barometer apik kanggo mbandhingake kinerja keuangan Dana kanthi, kanggo nambah kesadaran kinerja keuangan saka cryptocurrencies paling apik ing syarat-syarat fundamental, lan dadi dikenal minangka Indeks Dow saka cryptocurrencies

Indeks Bitdollar diwiwiti kanthi miwiti kanthi $ 1,000 US Dollar saben dina (umpamane: Januari 1, 2018) lan nyedhiyakake kanggo komponen inti saka Fund ing basis kapitalisasi pasar. Indeks kasebut banjur diimbangi saben wulan kanggo owah-owahan kapitalisasi pasar lan tambahan utawa penghapusan cryptocurrencies.

Logika prasaja banget. Indeks Bitdollar minangka indeks cryptocurrency paling apik amarga diputus dening wong, utawa komunitas cryptocurrency dhewe, lan ora ana sawetara klompok individu ing kamar ing endi wae. Sing cetha tundhuk saka kompetisi.

Saliyane iku, indeks finansial kudu fleksibel ing pasar finansial sing ora maju kayata cryptocurrencies, lan Bitdollar Index mung sing. Delengen kertas putih kanggo rincian liyane babagan indeks keuangan sing fleksibel ing pasar sing durung dewasa.

Analisis dhasar lan teknis ana rong cara analisa pasar financial utawa instrumen finansial. Analisis dasar didhasarake ing faktor-faktor sing kudu duwe kemampuan kanggo nandhang nilai instrumen finansial. Keuntungan perusahaan kanggo saham lan owah-owahan sumber / guncangan kanggo minyak bakal dadi conto faktor-faktor dhasar sing duweni dampak.

Analisis teknis nggunakake pratondho ing grafik rega kanggo nyoba kanggo nemtokake endi rega bakal lunga sabanjure. Sanajan ana akeh sing ngritik analisis teknis amarga akeh alasan, ora angel nyangkal yen pola rega tartamtu cenderung mengulang. Kanggo alasan iki lan kasunyatan sing ana cukup peserta pasar sing pracaya yen analisis technical prakara, analisis technical cenderung prakara ing pasar luwih dewasa.

Pedagang lan investor sing luwih akeh migunakake analisis kombinasi dhasar lan technical sing beda-beda, nanging analisa fundamental luwih akeh digandhengake karo investasi jangka panjang, dene analisis teknis luwih adoh karo investasi jangka pendek utawa dagang.

Jumlah transaksi lan volume transaksi kudu dadi faktor dhasar sing paling penting kanggo cryptocurrency amarga nggambarake tingkat permintaan kasebut.

Argumentasi kita yaiku yen nilai mata uang fiat (relatif marang mata uang liya) minangka refleksi saka kegiatan kasebut sajrone ekonomi, mula nilai kriptocurrency (minangka simpenan nilai lan medium ijol-ijolan) minangka refleksi saka kegiatan ing ekonomi, utawa ing aplikasi blockchain utawa decentralized. Aktivitas iki dituduhake ing jumlah transaksi lan volume transaksi. Akibaté, ing nyoba ramalan nilai kriptografi kasebut ing basis dhasar, pitakonan paling penting sing takon yaiku apa organisasi kanggo nambah jumlah transaksi lan volume transaksi ing aplikasi blockchain utawa decentralized ing mangsa ngarep? Saliyane, nalika netepake organisasi kasebut ing tingkat dhasar, liyane pitakonan penting sing takon yaiku carane entitas-entitas kasebut bener entuk dibandhingake karo hype ing lingkungane?

Pancen bener! Perdebatan beda lan debat sehat ing analisis dhasar cryptocurrencies wis tampi ing Bitdollar Fund.

Kabeh obrolan lan debat ing forum kita kudu tetep ngormati. Kabeh investor kadhaptar sing nglanggar budaya sing sregep ing forum kasebut bisa ngadhepi hak-hak asor kayata kemampuan ngirim video utawa ing forum, uga bisa ngalahake hak milih.

Iku cukup prasaja tenan; nresnani wong liya babagan carane ngobati lan ngormati. Aja entuk modal kanggo investor terikat utawa nyebut jeneng. Nindakake macem-macem perkara iki bakal nyebabake pambatalan hak istimewa investor sing didaftarkan, lan baleni maneh bakal nyebabake luwih akeh hak istimewa sing ilang lan bisa ngilangake status investor terdaftar sampeyan kabeh. Iku penting banget supaya saben wong ing komunitas kita ngresiki saben liyane kanthi hormat, lan kita bakal banget ngleksanakake iki maju.

Kita rencana kanggo nggampangake riset ing fundamentals of cryptocurrencies dening nggawe luwih gampang kanggo ngakses informasi. Saiki, harga, grafik, berita, forum, lan video sing disebarake liwat situs web sing beda-beda. Iki bisa dadi bingung kanggo sawetara, utamane sing anyar kanggo cryptocurrencies. We intend to have all those sources of information cleanly available within one site or mobile app for convenience of our investors.

Kabeh komponen cryptocurrency saka Dana bakal ditambahake liwat pemilihan saben wulan utawa taunan ngendi investor bakal mutusake apa ora nambah cryptocurrency anyar menyang Dana. Komponen-komponen inti Dana kudu antara kriptovert 3 dan 30, sajrone komponen non-inti mesti antara 3 hingga cryptocurrency 5. Komponen cryptocurrency inti 2 ora bisa ditambahake ing pemilihan sing diwenehake, lan komponen inti cryptocurrency 1 bisa dibusak nalika taun pemilihan. Pirsani Konstitusi Dana Bitdollar ing kertas putih kanggo rincian liyane.

Pancen ora! Kita cukup tulus ing apa sing kita nyoba kanggo ngrampungake lan kita saestu pracaya yen kita bisa dadi aset gedhe kanggo kabeh masyarakat cryptocurrency nyedhiyakake kajelasan lan nggawa investor anyar ing cara sing luwih aman lan luwih tanggung jawab. Kita pengin dadi pasukan sing apik ing komunitas cryptocurrency, lan saenipun, bisa uga dadi institusi permanen ngatur pasar cryptocurrency sing tetep.

Kita uga adoh saka dhuwit dhuwit. Yen angger-angger kabeh ICO didol, para pendiri mung bakal nampa 5% kabeh dhuwit recehan ing sumber. Iki luwih murah tinimbang ICOs liyane metu ana lan ngirim ora dianggep egregious ing kasus iki. Nanging, para pendiri Bitdollar Fund lan Bitdollar Capital kudu diganjar kanggo asal-usul konsep lan karya-karyane, lan muga-muga menehi 5% kabeh token kanggo pendirane kudu dianggep banget adil dening kabeh wong.

Tim Dana Bitdollar prihatin babagan pencairan aset-aset sing didegake investor maju lan tetep komplit kanggo njaga pengenceran sedheng, nalika ing wektu sing padha bisa mbantu tujuan operasional kita. Pengacuan nyuda minangka fase perkembangan ICO. Sawise kabeh tahapan saka ICO Dana Bitdollar lengkap lan anggapan yen kabeh tahapan bisa didol, para pendiri bakal nampa total 5% kabeh token ing pasokan. Iki kurang saka akeh ICOs liyane metu ana, lan kudu ora dianggep egregious.

Para pendiri Bitdollar Fund pengin dadi transparan ing nyedhiyakake layanan menyang komunitas cryptocurrency, lan mung bakal ngencerake dana investor nganti perlu kanggo entuk gol saka Dana. Mesthine, pengenceran ora soko kita njupuk entheng, lan kita bakal nindakaken kanthi paling sethithik bisa nalika kita tuwuh lan maju liwat fase ICO.

Phase 1 saka ICO diantisipasi diwiwiti ing pertengahan 2019. Tanggal pre-sale Phase 1 bakal diumumake sawise rampung fase adol pribadi, sing saiki lagi ditindakake.

Sampeyan bisa klik ing kene kanggo miwiti proses kasebut. Sampeyan kudu rampung ngrampungake proses registrasi lan uga mriksa latar mburi KYC / AML supaya dadi layak kanggo melu ing ICO.

Warga saka Amerika Serikat, Kanada, Kapuloan Cayman, Estonia, China, Korea Selatan, Singapura, lan Selandia Anyar ora layak melu ing ICO wektu iki. Kita ngarep-arep bisa nggarap regulator ing negara-negara kasebut supaya bisa tundhuk kanthi tetep ing mangsa ngarep kanggo warga saka negara-negara kasebut supaya bisa melu ing ICO kita ing mangsa ngarep.

Boten, sumbangan investasi mung kanggo Dana bakal ing cryptocurrency. Ora ana mata uang utawa awis sing ditampa.

Kabeh token sing ditindakake sajrone pra-penjualan bakal dikirim menyang investor sanalika bisa, biasane ing minggu. Kabeh token sing dikembangake nalika ICO bakal dikirim menyang investor sasampunipun tuku.

Ana rong cara kanggo mbatalake dana. Opsi kapisan yaiku kanggo ngedol Bitdollar sampeyan ing tukar ganti ngendi sampeyan bakal nampa rega sing paling apik. Utawa, yen sampeyan pengin ngedol Bitdollar mung kanggo nggoleki aset cryptocurrency sing ndasari, sampeyan bakal bisa nglakoni liwat fungsi mbatalake ing situs lan app. Pengunduran bakal diproses ing jam 24 utawa sabanjuré dina. Kanggo nggoleki rega paling apik kanggo Bitdollar sanadyan, sampeyan kudu ngedol ing ijol-ijolan kanggo nilai pasar sing kebak lan ora mung menehi pendhapat.

Amarga tingkat volatilitas dhuwur ing pasar cryptocurrency, nandur modal ing cryptocurrencies kudu dianggep banget bebrayan, lan sampeyan mung kudu mbebasake apa sing bisa ilang.

Kanthi resiko dhuwur teka potensial kanggo ngasilake dhuwur sanajan, lan sing dituku ing awal cryptocurrencies utama saiki bakal mesthi pitutur marang kowe sing investasi gedhe tanpa regard level resiko sing luwih dhuwur. Ing wektu sing padha, ana akeh hype babagan cryptocurrencies ing wayahe lan ana akeh ICOs sing wis njupuk kauntungan saka investor liwat penipuan lan ngapusi. Pasar cryptocurrency ora bisa diwiwiti kanthi cepet, lan wis dadi kebingungan sing dhuwur banget ing wektu iki, lan kita ngarep-arep supaya luwih dewasa lan menehi luwih jelas kanggo kabeh.

Ing sisih ngisor kaca iki minangka wujud kontak kita, kita ngarep-arep kanggo ngrungokake saka sampeyan!

Sampeyan uga bisa ngobrol karo kita ing Telegram @BitdollarFund.

Nduwe pitakonan utawa pitakon tambahan?

Mangga ngrampungake formulir ing ngisor iki lan bakal nanggapi kanthi cepet

KONTAK US